Båden

www.su-per.dk
Susanne og Pers sejlture 
  Her finder du beskrivelse af steder og andet
  Båden

 

Hvis du ser teksten oven i hinanden, så tryk på F5 (opdaterer) så rettet det sig.

 

  Besætningen
  Vores Langtur
  Billeder
  Links
  Sikkerhed
 

       
 
   

Fuerteventura er den næst største ø og meget gold på grund af det tørre klima. Til gengæld har den nogle meget flotte strande med hvidt sand som er blæst hertil fra Sahara.

Øens vulkaner er gamle og derfor ikke så skarpe i udformningen som de vestlige øer. Der er ikke så mange turister her og dem der er, befinder sig i Morro Jable i syd eller Corralejo. Grand Tarajal som er øens næststørste by har kun få turister og her befinder man sig blandt de lokale.

El Hierro. Den vestligste og mest øde af de kanariske øer. Øen er speciel dels fordi den er så øde, her bor mindre end 9000 mennesker på øen. De lever mest af fiskeri, vin og gedeost. Øen er også speciel da dens vestlige punkt Punta Orchilla i mange århundrede var verdens vestligste punkt. Hvis man sejlede længere vestpå- ja så faldt man simpelhen ud over kanten af jorden. Punktet som ikke har nogen magnetisk afvigelse blev valgt som nul medianen ( det var jo her verden startede) indtil man i 1884 valgte Greenwitch som den internationale nul median.